Radering av inaktiva N.nu hemsidor

Det är nödvändigt att ibland radera inaktiva hemsidor på N.nu. Detta görs var eller vartannat år och minst 2 varningar skickas ut i god tid.

Än så länge har detta endast gjorts två gånger och görs endast i enlighet med våra villkor för N.nu.

Radering som gjordes den 17 juli 2018

Hemsidor med följande villkor raderades:

  • Hemsidan var startad innan den 21 mars 2013 (freemium)
  • Senaste inloggningen skedde tidigare än 1 januari 2016
  • Ingen domänkoppling gjord
  • Ingen aktiv premium eller white label.

Totalt raderades 10 204 hemsidor och hela listan kan ses här. Nu blir alltså dessa namn åter tillgängliga för andra att ha nytta av.

Radering som gjordes den 12 januari 2015

Hemsidor med följande villkor raderades:

  • Hemsidan var startad innan den 21 mars 2013 (freemium)
  • Senaste inloggningen skedde tidigare än 1 maj 2013
  • Ingen domänkoppling gjord
  • Ingen aktiv premium eller white label.
  • Mindre än 20 hemsidespoäng.

Totalt raderades 31 180 hemsidor och hela listan kan ses här. Nu blir alltså dessa namn åter tillgängliga för andra att ha nytta av.

Radering som gjordes den 15 maj 2013

Dessa inaktiva N.nu hemsidor raderades:

  1. Användare som sedan mer än en månad inte har verifierat sin epost och inte kommit igång med sin hemsida trots 2 påminnelser och en sista varning som skickades den 10 april 2013.
  2. Användare med bara en hemsida (utan adminkonto) som inte har loggat in på sin hemsida sedan 18 oktober 2011 trots påminnelse varje månad och en sista varning den 5 april 2013. Utan aktiv premium, mindre än 10 hemsidespoäng och utan domänkoppling.
  3. Användare med flera hemsidor (har adminkonto) som inte har loggat in på just denna hemsidan sedan 5 mars 2012 trots påminnelse varje månad och en sista varning den 5 april 2013. Utan aktiv premium, mindre än 10 hemsidespoäng och utan domänkoppling.
  4. Användare med en epost som har slutat fungera och som inte loggat in på sin hemsida sedan 15 maj 2012. Utan aktiv premium, mindre än 10 hemsidespoäng och utan domänkoppling.

Totalt raderades 31 399 hemsidor och hela listan kan ses här. Nu blir alltså dessa namn åter tillgängliga för andra att ha nytta av.

Backup

Givetvis finns det backup men tyvärr inte för själva bilderna som behöver laddas upp på nytt. För att få tillbaka innehållet på din hemsida gör följande:

  1. Starta hemsidan på nytt på www.n.nu och med samma namn som du tidigare hade.
  2. Betala för ett års premium (eller mer).
  3. Skicka ett mail till support@n.nu där du säger att din hemsida raderades och att du vill återställa backup. För att vi ska vara säkra på att det var du som skapade innehållet skicka även med svar på följande frågor så bra du kan: 1. ungefär när startades hemsidan, 2. vilken epost använde du senast för hemsidan innan den raderades, 3. när ungefär hade du loggat in senast, 4. från vilken stad startade du hemsidan eller loggade in senast. Du behöver inte svara exakt rätt på allt men det är viktigt för oss att vi är säkra på att det verkligen är du så att vi inte gör ett upphovsrättsbrott.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss